На 15 ноември, една от най-желаните дами на Пловдив – Глория Венцеславова отбеляза своя 28-ми рожден ден.

Чаровната пловдивчанка, получи хиляди поздравления за празника си в личния си профил във Фейсбук и голям брой подаръци, сред които бяха огромен плюшен мечок, лимитирана серия маратонки Nike и множество красиви букети. Щастливата рожденничка побърза да се похвали, като качи снимки на подаръците в Инстаграм профила си.

Родената под щастлива звезда Глория е завършила Публична администрация в Нов български университет, а в момента изучава Дизайн за визуална комуникация в Университетът по изкуствата в Лондон.

Голямата страст на Венцеславова е модата. Богатата пловдивчанка винаги е в крак с последните модни тенденции и има куп красиви тоалети. Пловдивската красавица е рекламно лице на марката 6th sence, която предлага интересни дизайнерски дрехи. В уебсайта на известната марка може да видите екстравагантни модели, с интересни щампи и надписи, като повечето от тях са ръчно рисувани.

Освен по модата, зеленооката красавица е запалена фенка на фитнеса и това си проличава по перфектните й форми. Тя всеки ден тренира упорито, а резултатите са видими – откъде и да мине обира мъжките погледи.

Друга нейна страст е пътуването. Доста често Глория обикаля всички точки на света с приятели, а на повечето от снимките тя позира заедно с най-добрата си приятелка – Александра Арабаджиева.

Последните дестинации, на които разпускаше пловдивчанката бяха: Дубай, Берлин, Ибиса, Миконос и други.