Ева Славова стана новата и последна носителка на титлата "Мис Плеймейт" 2020. Жени Калканджиева, „Мис България“ 2012 Габриела Василева, „Мис Плеймейт“ 2019 Михаела Тодорова, топ гримьорът Пепа Стоянова и DJ Дамян избраха именно русата фурия като най-достойна за короната. 

За първи път в историята на конкурса, обаче имаше две победителки. Фаворит на публиката стана известната като “неосъществената кметица на Момин проход” - Диана Габровска. Победителките ще си разделят бутиковата корона, чек за 20 000 лв. и чисто нов луксозен автомобил от Мазерати.

Новата "Мис Плеймейт" 2020 Ева Славова е на 31 години от град София. Майка е на 9-годишно момиченце и танцува в нощни клубове от 10 години. В интервю за Trafficnews, блондинката споделя, че вниманието към от страна на мъжката половина се е увеличило доста повече, след наградата от конкурса. Тя е категорична, че не съжалява за нито една от корекциите по себе си, но към момента няма намерение да променя нещо друго по себе си. 

Ето какво сподели още Ева Славова пред нашата медия:

- Как се чувствате като новата носителка на титлата „Мис Плеймейт” 2020?
 
- Все още съм в еуфория, не осъзнавам напълно победата, но съм изключително щастлива!
 
- С какво мислите, че спечелихте журито?
 
- Винаги съм се стремяла да се откроявам от тълпата, без да подценявам останалите момичета, мисля че успях да покажа себе си и да се откроя. Опита ми на сцена определено беше от полза.
 
 
- Станахте ли приятелка с някоя от другите участнички?
 
- Всички момичета от конкурса са ми приятелки. Всяка има плюсове и минуси, както и аз. Освен конкуренция обаче ние бяхме и сплотен екип.
 
- Какво мислите да направите със спечелената сума и… как ще разделите с Мазератито с Диана Габровска?
 
- Обмисляме да похарчим парите за коледни подаръци, а за колата - ще направим график. 
 
 
- Вие имате 9-годишна дъщеря, как тя реагира на вашата победа?
 
- Ами не пожела да гледа повторението на конкирса, за сметка на това попита дали ще и купя нещо с наградата. Знаете, децата имат съвсем различни интереси.
 
- В момента има ли мъж до Ева Славова и ако не, какъв трябва да бъде човекът до вас?
 
- Има и е точно това, от което имам нужда - грижовен, всеотдаен и ме подкрепя във всичко.
 
- Колко интервенции имате по себе си и съжалявате ли за някоя от тях?
 
- Имам интервенции и не съжалявам за нито една от тях. Гърдите си направих миналата година, а съвсем скоро нослето.
 
 
- А коя е следващата, която бихте си направили?
 
- Нямам намерение да променям нещо друго. Не виждам нищо лошо в това човек да подобри някои неща, но не ми харесва когато хората губят мярката за естетика.
 
- Кое е най-неприличното предложение, което сте получавали?
 
- Сега има някаква тенденция да се изпращат голи снимки на мъжки атрибути. Даже нямам думи за този подход към комумикация.
 
 
- Смятате ли, че след като вече сте носителка на титлата „Мис Плеймейт” ще имате повече внимание от мъжката половина?
 
- Със сигурност. Вниманието стана по-глямо още в началото на конкурса. Радвам се, че провокирам мъжете и тяхното въображение. Гоня доста по-високи цели от тази, а и внимание никога не ми е липсвало.
 
- Тази година за първи път участие в конкурса взе транс-плеймейтка! Какво мислите за Симона и смятате ли, че занапред трябва да се даде по-голямо поле за развитие на „различните”?
 
- За мен различни няма. Светът е доста разнообразен. Симона освен всичко, с което я свързват беше доста силен конкурент в конкурса. Притежава красота и сексапил в изобилие.
 
 
- Имате ли фаворит от носителките на титлата „Мис Плеймейт” до момента? Коя е тя?
 
- Харесвам Жанет Осипова и Михаела Тодорова. Имат доста различни осанки,  но просто като ги погледнеш си сигурен, че не е имало по-добри от тях сред техните конкурентки. И двете в момемта се развиват доста успешно във всяко начинание, което подхванат.
 
- Какво ще е първото нещо, което ще направите след края на пандемията?
 
- Ще пътувам.
 
- Какви са амбициите и целите ви оттук насетне?
 
- Както обикновено, имам милион идеи в главата си. До края на годината съм си дала отстрочка да подредя ясно целите си, за да може да бъде по-лесно и тяхното реализиране.
 
COVID-19 сложи края на една епоха. Печатното издание на Playboy спира да излиза, а този месец беше и последният финал на легендарния конкурс Playmate Of The Year, създал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Светлана Гущерова, Ася Капчикова, Жанета Осипова, Михаела Тодорова.