"Готвачи на котлон ги чака цял батальон. Мажи мъ бонбон, готов съм за купон!", това е само малка част от новата песен "Gucci Mama" на рапъра Dee, която ще бъде изпълнена специално за пловдивчани в четвъртък вечер!

 

Dee се качва на сцената на W club на 19 октомври и ще бъде поредният гост на тематичното парти „Throwback Thursday” в клуба.

32-годишният хасковлия нашумя преди около две години с парчето “Fallin”, a след това привлече вниманието на аудиторията с участието си в риалити формата „Фермата” и "Биг Брадър".

Рапърът е на „ти“ с всички особености на хип-хоп музиката, тъй като няколко години е живял в САЩ и обещава да пренесе духа отвъд Атлантика под тепетата.

Заедно с него на сцената ще излязат прекрасните момичета от W Ladies, както и DJ MIKEY FLEX, за да направят партито още по-незабравимо. Началото е 22.00 часа, като не забравяйте да резервирате своите места в W Club.

Програмата на пловдивското заведение през тази седмица е пълна и с други изненади. Гаранция за големия купон днес дават "Murda Boyz", а в петък вечер под тепетата идват царете на хип-хопа "Ъпсурт".

Царете на хип-хопа идват в Пловдив, петък вечер ще бъде зрелищна СНИМКИГаранция за големия купон дават група Ъпсурт и техните колеги от Murda Boyz