И тази седмица се очертават куп зрелищни вечери в най-обичания клуб в Пловдив - W Club. Заведението отново ще се пръска по шевовете, защото едни от любимите изпълнители на пловдивчани ще излезнат под светлините на прожекторите, а техните най-големи хитове ще докарат всички посетители до гарантиран екстаз. 

Гаранция за големия купон дават царете на хип-хопа "Ъпсурт" и техните колеги от "Murda Boyz".

Първи на сцената ще стъпят Марсо и Бобката – или иначе казано Murda Boyz, които ще забавляват феновете си на тематичното черно парти "Back to Black".

За последната една година те избухнаха и разбиха класациите с хитовите рап парчета „Пие ми се” и "Скандали", които за отрицателно време разбиха музикалните класации и станаха любими на младото поколение. 

Двамата рапъри за отрицателно време се издигнаха на българската сцена и накараха тийновете да заговорят за тях и да пеят песните им. Тяхната музикална програма няма да мине и без така обичаните "Купени и продадени", "Искаш", "Мороко","Времето ще покаже", която те изпяха съвместно с рапъра Димчо и много други.

За всички посетители на клуба ще се погрижи и Георги Каменов, по-известен като DJ GANX.

Излишно е да споменаваме, че скандалните участия на Murda Boyz пръскат клубовете по шевовете, така че остава малко време и по-добре резервирайте своето място, докато все още имате такава възможност.

Кулминацията на седмицата ще е в петък с пристигането на царете на хип-хопа "Ъпсурт". Обичаното трио и този път ще зарадва феновете си от Пловдив с богата музикална програма. Атмосферата ще бъде нажежена на макс, а купонът - като за последно! 

Група "Ъпсурт" ще разтърсят сцената с песни като „Колега”; „Втора цедкa”; „3в1”, както и новите парчета, които бързо се превърнаха в любими на публиката.

Петъчната нощ ще бъде повече от зрелищна, а балета нa "W Club" ще разгорещи още повече нощта.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гости на пловдивското заведение бяха уникалните Лъчо и Тото от "СкандаУ":