Пловдивчани, време е за хип-хоп! Слагайте шапките и накъсаните дънки и се раздайте като за последно на шоуто, което са подготвили легендите Ъпсурт!

В петък вечер W Club ще бъде разтърсен от Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч , които ще изпълнят най-големите си хитове специално за всички свои почитатели от Пловдив. Едва ли има какво повече за кажем за звездното трио, тъй като за 20 години те са доказали, че са номер 1 в страната.

Няма българин, който, когато чуе името на Ъпсурт да не се сети за хитовете „Втора цедка”, „И твойта майка също”, „Звездата” и „3в1”, която е съвместно с Галя от „Каризма”. Първата песен на рап групата е записана още през 1996 година. През всички тези години те преобърнаха представите за музика у нас и събраха хиляди фенове. Групата често гостува  в W Club и всеки път култовото пловдивско заведение се пръска по шевовете от почитатели,  които нямат търпение да се докоснат и видят отблизо своите любимци. Интересът за новото им участие също е много голям.

В песните си музикантите влагат и социална тематика, както и наболели проблеми в обществото. Новите им песни също бързо се превръщат в хитове и завладяват публиката.

Любимците на хип-хоп маниаците ще вдигнат градуса на купона както само те си знаят, а балета ще разгорещи още повече нощта.

Във вторник вечер на сцената на W Club пък се качват Тото и Лъчо от група „СкандаУ”. Музикалният  тандем, който  стана група на 2017 година ще избухне  заедно с почитателите си  и специално за пловдивчани ще изпълните едни от най-големите си хитове - „Мафия”, „Replay”, “РитъмЪ”, „Шесто чувство”, „Хляб и сол” и още много други.

В края на миналата година хип-хоп сензациите обещаха, че ще пуснат два нови сингъла в един ден и изпълниха обещанието си.  Песните „Кокаина” и „Без да пие” само за няколко дни се превърнаха в хитове и вече имат над 2 млн. гледания.

Това не е първия път, в който обичаната рап група ще се качи на сцената на W Club. С последните си участия те предизвикаха истински фурор, километрични опашки пред заведението и купон на макс, който продължи до малките часове на нощта.

Вижте и снимки от последното участие на eмблематичната фигура на световния DJ елит - Pascal Junior: