Уникални хитове и сензационни партита ще разтърсят тази седмица тепетата!

Отличената с приза „Жена на годината 2017“ - категория „Музика“, победител в пети сезон на „Като две капки вода“ и финалист в трети сезон на X Factor – Михаела Маринова, ще се качи на сцената на W Club в петък вечер.

Носителка на наградите "БГ Дебют", "БГ Песен" и "БГ Видео" ще зарадва пловдивските си фенове със специално подготвено музикално шоу. Много настроение, хубава музика и танци очакват всички посетители на заведението!

Михаела Маринова, наричана още "момичето с големия глас" започва да пее от 4-годишна, а на 6-годишна възраст родителите ѝ я записват и на уроци по пиано и цигулка. Печели конкурси за млади таланти в България и чужбина.

На сцената на култовия пловдивски клуб ще прозвучат едни от най-големите й хитове като: „Стъпка напред“, „Не ти ли стига“, „Не ти мисля зло“ (с Пламен и Иво), „Един срещу друг“ и още много други. 

Пловдивските фенове на изпълнителката ще могат да се насладят и на нейния последен сингъл „Листата падат“ съвместно с изпълнителите Pavell & Venci Venc, който оглави музикалните класации и към момента е с близо 7 милиона гледания.

Преди нея във вторник вечер сцената на W Club ще бъде разтърсена не от кой да е, а от хитовите изпълнители от група Скандау!

Хип – хоп творците ще станат част от звездната програма на емблематичния клуб и ще направят уникално шоу за пловдивската публика.  Вторник вечер ще е време за хитове като  „Мафия” и ще нагорещят партито с другите си парчета като „Replay”, “РитъмЪ”, „Шесто чувство”, „Хляб и сол” и още много други.

През 2017 година дуото грабна и наградата на БГ радио за най-добра група у нас.

Във вторник вечер ще можете да се насладите и на балет „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

Само седмица по-късно, отново във вторник вечер, в Пловдив пристига македонската сензация Слаткаристика - име добре познато на феновете на хип-хопа у нас.

Звезда №1 на западната ни съседка идва със самостоятелно шоу в W Club.

Марко Маринкович, както е истинското име на изпълнителя на „Ме боли к.р” (от което парче е заимствал за хита си 100 Кила), идва под тепетата и подготвя емблематично шоу за всички посетители на култовото заведение.