Най-добрият ресторант за морска храна в Пловдив "Elea"  отваря врати на 1 март за да ви посрещне подобаващо, след като в продължение на над три месеца беше затворен заради пандемията от COVID-19.

Готови ли сте да се потопите в света на средиземноморската кухня? Не е необходимо да минавате гръцката граница, а просто да прекрачите прага на ресторант "Elea"

Ако си мечтаете за локация, носеща усещане за лято, това е правилният избор. Кухнята е интересна и вкусна - модерна интерпретация на гръцката класика.

Калмари, скариди, октоподи... в града на седемте тепета има много заведения, които предлагат морска кухня, но "Elea" без съмнение е мястото, където може да се насладите на 100% автентичен и неподправен гръцки вкус.  

Барбун, морски език, дива ципура и чудесни гаврос и сардела са само част от изкушенията, които ще видите в богатата рибна витрина, която се зарежда всекидневно. 

Подчертавайки таланта на главния готвач, храната е смесица от традиционни и модерни вкусове, обогатена със здравословни елементи и съвременен усет.

Синьо безвремие гарантират и майсторски приготвените кокосови скариди, които няма да намерите никъде другаде в Пловдив. 

Гръцки ресторант "Elea" перфектно съчетава в концепцията си елементи от миналото с тенденциите на бъдещето.

Кулинарното пътешествие включва още автентични гръцки ястия, салати, ароматна скара, подпбрани десерти и качествени алкохолни напитки, в съчетание с професионално обслужване и много приятни изживявания.

Елегантният интериор прави мястото и перфектен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.

Изборът е ваш, както и насладата от всяка хапка! 

Не пропускайте да запазите своето място на телефон 0876 59 59 59.

Гръцки ресторант "Elea" е локализиран в мегакомплекса "7POINTS", който събира на куп едни от нaй-актуалните заведения в Пловдив и за отрицателно време се превърна в притегателно място за забавления.