"Мис България" 2012" каза заветното "да" на дългогодишната си половинка - политикa Георги Захариев. Двамата избраха Италия за изисканата церемония, на която обаче липсваха медии. 

Двамата влюбени се сгодиха преди няколко месеца, отново в чужбина. Габриела получи пръстен в Лунната пустиня в Йордания по време на воаяжа на двойката до древния град Петра.

Казах „да“, написа Габи във Фейсбук и публикува колаж от три снимки от пустинята Вади Рум. Предложението дошло неочаквано по залез слънце, след като цял ден обикаляли забележителностите.

"Вчера, изживях истинска приказка, благодаря на всички, които бяхте част от нея!!!Гледам публикациите ви и ще се разплача, от радост! Благодарим ви с Георги, че бяхте част от този, специален за нас ден!!!", написа тази сутрин в социалните мрежи миската.

С което каза на феновете си, че вече е казала заветното "да". 

Мис България Габриела Василева стяга сватба с политикДвамата не спират да обикалят света, като наскоро посетиха Израел и Йордания

Припомняме, че Захариев е кандидат за кмет на район „Средец“ в София през 2015 година, бил е и общински съветник. 

Избраникът й може да се похвали със солидно образование, учил е политически науки в Италия. Той е сред най-доверените приятели на Любен Дилов-син. С миската са заедно повече от година и вече правят сериозни планове за семейство. Заради гаджето си, Габриела предизвиква завист сред колежките манекенки.