Мис България 2015 се омъжи

Марина Войкова каза "да" на Давид Бонев

София
18.02.2019 12:55 2044 1
Мис България 2015 се омъжи

Мис България 2015, която по-късно стана Мис Планет в Грузия, Марина Войкова каза заветното "да" на годеника си Давид Бонев. Навръх Свети Валентин влюбените бяха организирали скромна церемония в тесен семеен кръг. "The best day of my life" написа банкерът Давид Бонев под снимка от сватбата им в Instagram.

 

Миската от Елин Пелин получи предложението за брак на плажа в Пукет, където с огнени букви, разположени на пясъка, романтичният й съпруг изписал Wii You Marry Me (Ще се омъжиш ли за мен). Припомняме, че двамата се запознават във Facebook и след това се срещат. "Досега не ми се беше случвало някой да ми въздейства чак толкова. Интелект, съчетан с много талант" - казва за любовта на живота си Войкова. 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

Христо 15:09, 19.02.2019

Почитай ГОСПОДА от имота си и от първите плодове на целия си доход. 10 Така хамбарите ти ще се изпълнят с изобилие и линовете ти ще преливат с ново вино. 11 Сине мой, не отхвърляй наказанието от ГОСПОДА и да не ти дотяга Неговото изобличение, 12 защото ГОСПОД изобличава онзи, когото люби, също както бащата — сина, който му е мил. 13 Блажен човекът, който е намерил мъдрост, и човекът, който е придобил разум, 14 защото печалбата от нея е по-добра от печалбата от сребро и добивът от нея — по-добър от чисто злато. 15 Тя е по-ценна от скъпоценни камъни и нищо, което би пожелал, не се

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина