Звездата от "Биг Брадър" 3 и бивша репортерка на "Папараци" - Лили Ангелова и нейният съпруг организираха прекрасен празник за първия рожден ден на сина си Мартин. 

Тържеството, което беше в морски стил, се състоя в известния пловдивски ресторант "Марбея" и беше обвързано в благотворителна кауза под наслов «Деца помагат на деца».

Вълшебна украса привлече погледите на всички посетители, а цветовете, които преобладаваха в декора бяха нежно синьо и бяло. Аранжировката бе допълнена с много балони, мечоци, френски макарони и различни по вид сладкиши. Не по-малко изящна бе и бутиковата празнична торта, която освен красива на външен вид беше и много вкусна. 

Куп малчугани и родители им бяха посрещнати ресторанта, разположен в китния и прохладен парк на Гребната база, където човек намира спокойствие сред природата, заобиколен от планини от цветя през топлите сезони.

"Честит 1-ви рожден ден, слънце мое Марти! Благодаря ти, че ме избра за своя майка и осмисли дните ми! Ти си чудото в моя живот, обичам те безкрайно много" - написа щастливата Лили Ангелова. 

Малкият Мартин и мама Лили събраха погледите с типично лятно, но елегантно облекло. Рожденикът бе с бяла риза, къси панталонки и шапка, а Лили с къса рокля в нежни цветове. 

Благотворителната акция под наслов «Деца помагат на деца» се организира от гимназисти от Национална Търговска Гимназия за съученици в неравностойно положение и ще се проведе на 26 юни от 17 часа в двора на училището.

Инициаторът на благотворителна инициатива Анастасия-Мария Тучева разказа за акцията и представи творби за търга. Бяха събрани общо 500 лева. Картина, нарисувана лично от певицата Весела Бонева, беше закупена от Лили Ангелова, а картина на младата талантлива художничка Венета Павлова бе закупена от родителите на Лили Ангелова - Розалина и Юри Ангелови.