Уникална програма очаква всички посетители на култовото заведение W Club в първите дни от новата 2018 година. Тя ще започне подобаващо, но най-доброто тепърва предстои.

Още тази вечер разтърсващо парти и много хип-хоп очаква пловдивчани на тематичното парти „Back to Black”. Точно в 22:00 часа започва големия купон, затова облечете най-екстравагантните си тоалети и се подгответе за ударна доза готина музика и горещи танци. Балетът W LADIES ще нажежат страстите в заведението, а за парчетата ще отговаря диджей DJ SE7EN.

Няколко дни по късно, в петък вечер, в България пристига незабравимия и уникален диджей Таркан. Той е любимец на хора от цял свят, а с честите си гостувания в W Club, успя да се превърне в любимец и на пловдивчани. Изпълнителят е подготвил уникално парти от световна величина.

Носител е на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Таркан печели и приз за „Най-добър чуждестранен диджей” в България, а освен миксирането на музика той е и успешен диджей. Той създава лейбъла No Smoking Recordings, заедно със своя приятел и колега от съседна Гърция V-Sag.

Идният вторник,  звезден гост на черните партита на W Club ще бъде певецът Димчо! Той се качва на сцената на заведението в специалната вечер „Ваck 2 Black”. Изпълнителят  е подготвил разтърсващо шоу и ще зарадва пловдивчани с големите си хитове „Златните момчета”, „Body”, “Малките авери” и „Тайната”. Сред най-известните му парчета са още  „Баш майсторска“ съвместно с Били Хлапето, както и другият му голям хит „Big Meech“ с бургаския рапър F.О. Талантливият музикант неведнъж е избухвал в клуба, и всеки път партито става все по-горещо.

Вижте и колко незабравимо прекараха посрещането на Новата година всички, които избраха именно W Club в неделя: