Великденските партита, които е подготвило едно от най-посещаваните заведения под тепетата,  обещават на пловдивчани неповторими емоции, много добро настроение и горещи ритми.

В празничната седмица, още вторник вечер Пловдив ще се разтресе от взривяващия F.O. Лошото момче на хип-хопа пристига във вторник, за да зарадва феновете си хитовете си. Изпълнителят идва в Пловдив по специална покана на W Club и ще стане поредният звезден изпълнител в тематичните партита „Ваck 2 Black”.

Михаил Митев е всестранно развит музикант - освен певец, той е и текстописец, композитор и дори музикален продуцент.

Стилът му бързо се популяризира и през 2013 г. заедно с Антон „G.F.E.“ Иванов, основал „MFStudio“, създават музикалната компания „MFZanimation“.

30-годишният бургазлия успя бързо да се наложи сред новата вълна млади артисти от този жанр и стилът му вече е разпознаваем от всички. В края на миналата година той пусна дебютния си двоен албум, съдържащ 37 парчета част от които с гост участието на Dim4ou, M.W.P., Ума и Дума, Явката ДЛГ и други.

Специалните за пловдивските си фенове той ще изпълни някои от най-големите си хитове, сред които „Няма чакай”, „Може би”, „Big Meech”, „Личната”, „Няма да се дам”, „Абсурден” и много други.

Само няколко дни след това на сцената на W Club ще се качи един от най-обичаните изпълнители в България – неповторимия Криско.

Този път гостуването му под тепетата ще бъде по-специално, защото голяма изненада очаква всички негови почитатели.

Точно в петък вечер, на сцената на W Club, Криско ще направи клубна премиера на най-новия си сингъл. Той носи заглавието „Гледай как се прави”, а мистериозният гост изпълнител в песента ще разберем при премиерата на видеоклипа.

Освен най-новото си парче, рап звездата ще зарадва всички гости на пловдивското заведение с още много хитове и ще нагорещи обстановката на макс. Ще чуем Bazooka, Лош или добър, Дали това любов е, Герои съвместно с Venci Venc и хитът, който събра почти 10 милиона преглеждания за два месеца – Мърдай, както и много други.

В съчетание с хубавата музика, момичетата от балета ще се погрижат градусът да се качи на макс, с уникална визия и светлинно шоу.

Ето и снимки от култовата петък вечер, когато специални гости на W Club бяха изключителните Павел и Венци Венц, а заведението се пръскаше по шевовете от фенове, дошли да се докоснат до своите любимци: