Неповторима, магнетична и уникална е красотата на българката. Въпросът дали до конкурсите в България стигат най- красивите момичета е спорен, затова и рейтингът на въпросните състезания не е много висок.  И докато у нас конкурсите са все по-скандални предвид победителките, то по света нещата съвсем не стоят така. 

Там с пълна сила продължават да важат правилата претендентките да нямат естестични корекции по себе си и да залагат на естествената красота, чар и харизма.

Всички тези качества притежава българката Ивет Ардълийн, която съвсем наскоро заслужено се сдоби с короната на "Мис Калифорния". Родната красавица е на 29 години, родена в София и е дъщеря на полицай. Като малка заминава с родители си за Щатите и в момента живее в Западен Холивуд, където работи като модел. 

Нашето момиче е носителка и на титлата „Мис Холивуд“ и е една от най-актуалните моделки в района, снимала корици за редица модни издания. Наскоро и предстои и изява в надпреварата за „Мис Америка Интернешънъл". Конкурсът ще се състои в Лас Вегас, а каузата, която е избрала Ивет за представянето си ще бъде „Борба срещу насилниците“, като по този начин се надява да достигне до по-голяма аудитория с цел превенция.

Ето какво още сподели за себе и своя живот в интервю за Trafficnews Ивет Адърлайн:

- Коя е Ивет Ардълийн… Разкажи ни накратко за себе си и за живота си в България преди кариерата на модел?
 
Родена съм в град София. Израстнала съм в семейство на полицаи. Баща ми беше лейтенант в криминална полиция, а майка ми-лейтенант в охранителна полиция. До 6-ти клас съм учила в 1 СУ “Пенчо Славейков”. Бях на 10 години, когато взех Диплома за модел от детската школа на известна модна агенция в България.
 
- Кога замина за Щатите и трудно ли ти беше в началото? Какво си работила до момента?
 
Бях 13-годишна, когато семейството ми емигрира в USA. В началото ми беше трудно, тъй като не знаех добре езика. Моята работа винаги е била свързана с мода. Дълго време работих в модна агенция и в момента имам собствен бизнес, който също е свързан с мода. Подготвям собствена модна колекция.
 
- А как стигна до модната сцена и има ли нещо друго, с което се занимаваш?
 
Още през 2004 година, когато пристигнах в USA, се явих на конкурс за Мис Тийнейджър в град Бостън и спечелих 2-ро място. От 2010 година започнах работа с модни агенции. 
 

 

- Титлата „Мис Калифорния” носи ли ти някакво по- различно усещане?

- Притежавайки титлата "Мис Калифорния" не се чувствам по-различна от останалите. Въпреки това съм горда със себе си, че успях да спечеля в тази надпревара, в която със сигурност конкуренцията беше голяма. 

- Как се случи така, че чужденка да сложи короната? С какво смяташ, че впечатли журито?
 
Родена съм в България, но съм израстнала в USA и съм с американско гражданство. Това, което впечатли журито, е чувството ми за хумор и позитивното ми отношение към останалите участнички в конкурса.
 
 
- Бяха ли чували за България и как самата ти представи страната ни?
 
- Конкурсът "Мис Калифорния" не е интернационален и участничките трябва да са с американско гражданство. Представянето на всяка една от кандидатките започва с това на колко години е, от къде е и дали е семейна. При моето представяне започнах с това, че съм родена в България. За съжаление малко хора бяха чували за нашата страна.
 
- Предстои ти изява на „Мис Америка Интернешънъл“. Разкажи ни повече за конкурса – кога ще се проведе и очакваш ли конкуренцията да бъде голяма?
 
- Да, следващото ми участие е в конкурса "Мис Америка Интернешънъл". В него участват победителките от всички 50 щата на USA. Датата на конкурса все още не е уточнена, заради пандемията, но се очаква да е Юни или Юли 2021г. При 50 участнички конкуренцията ще бъде голяма.
 
 
- Имаш ли вече идеи какво ще представиш на сцената?
 
- Този конкурс е със строго определена програма. Има предварително интервю с журито. На следващия ден е самият конкурс, който се провежда в 3 кръга:  Представяне по бански костюми, Представяне на официални рокли и  Отговаряне на зададен въпрос от журито. 
 
- Има ли специални изисквания за участие?
 
Изискванията за участие в Мис Америка Интернешънъл е да си жена на 26 години и нагоре, както и да си носителка на титла от един от 50-те щати на Америка.
 
 
- За или против пластичните интервенции си и самата ти имаш ли такава. А вбъдеще би ли се подложила на такава?
 
- Аз лично не съм привърженик на пластичните интервенции и нямам такива по себе си. В бъдеще също нямам намерение да се подлагам на такива.
 
- Обвързана ли си и ако не, какво трябва да притежава един мъж, за да те впечатли?
 
Не съм обвързана. За да ме впечатли един мъж най-важното, което той трябва да притежава, е чувството за хумор.
 
 
- Имаш ли приятели българи в Щатите или главно си обградена от чужденци?
 
Голяма част от приятелите ми са американци, но имам и приятели българи.
 
- Мислиш ли, че професията ти е доходоносна в България и какво смяташ за родните миски?
 
Нямам никаква идея какви са хонорарите на моделите в България и не следя конкурсите за Мис.
 
 
- Би ли се върнала да живееш тук отново?
 
От 16 години не съм се връщала в България. Надявам се някой ден, ако намеря време, да я посетя.
 
- За какво мечтаеш и какви са целите през 2021 година?
 
Колкото и банално да звучи, в момента мечтата ми е целият този кошмар с коронавируса да приключи и да се върнем към нормалният си начин на живот.