Готови ли сте за доза хубаво и различно питие в четвъртък вечер? Ресторант SOHO Day & Night е мястото, което обещава да вдигне нивото на клубната култура в града на седемте тепета. 

Всеки четвъртък, ценителите на квалитетните напитки ще могат да се насладят на разнообразни и авторски коктейли, приготвени от добре познатия в тези среди Здравко Сойтаров и екипа му от ''BAR10DER''!

Изисканото заведение, което е най-новото попълнение в мегакомплекса 7POINTS, ще предлага авторско меню, от което клиентите ще могат да избират между 5 коктейлни варианта. 

И тъй като коктейлите са неразделна част от днешната култура и както всеки от тях има интересен начин на приготвяне и представяне, те имат и интересна история. Именно с нея ще ви запознават Здравко Сойтаров и екипа му - едни от хората, които определят тенденциите в индустрията, като същевременно обръщат внимание на изкуството на създаване на коктейли. 

Организаторите гарантират изтънченост, качество и разнообразие в напитките, а SOHO Day & Night подготвя нови стандарти в съвременната коктейлна култура.

Съвсем от скоро, топ ресторантът пусна и ново, още по-завладяващо меню, което обединява най-добрите рецепти от цял свят. На страниците му ще откриете екзотични предястия, вкусни основни предложения, ароматна скара и изтънчени десерти. Свежи напитки, селекция отбрани вина, деликатеси и най-доброто суши са само част от предложенията в менюто на ресторанта. 

Гарант за качество е и опитът на самия кулинарен гений шеф Байрев, който ще ви остави без думи пред неустоимите ястия в заведението. 

Вкусно обедно меню, пък ви очаква от вторник до петък между 12:00 и 15:30 часа.

 

SOHO Day & Night привлича посетители с красив дизайн, приятна атмосфера и отворени врати 24/7!

Независимо дали става въпрос за някои от класическите празници – рожден или имен ден, просто обяд или вечеря или искате нещо-нестандартно - от любимия на много пловдивчани ресторант ще се погрижат. 

SOHO day and night - място, където всяка вечеря се превръща в специална, а преживяването – в скъп спомен. Вкусете разликата!

Телефон за резервации: 0879 68 68 68