Идната седмица е един от най-красивите празници в годината – 8 март. За много хора е поредния романтичен празник за двама, след "Свети Валентин". Идеята на този изключителен ден е в това всички майки, съпруги и приятелки да се почувстват повече от специални и значими. И понеже мъжете не винаги са толкова досетливи, ние можем да ви подскажем какво искат жените в този така специален ден!

Романтична вечеря под звуците на хубава музика, панорамна гледка към града под тепетата, пренасяща ви буквално до звездите, невероятна храна, с която да поглезите сетивата си, чаша класно вино и точката за Вас е гарантирана. Не забравяйте да допълните обстановката с красив букет, тъй като почти няма жена, която да не обича цветята. И всичко това, докато се наслаждавате на невероятния комфорт и стил, който предлага ресторант Belle Vue на Park & Spa Hotel Markovo, намиращ се само на 2 км от Пловдив.

Луксозният комплекс е чудесно решение за бързо бягство от реалността с любим човек.

И за да бъдем по-конкретни, ето го и предложението за сбъдване на вашето желание:

Куверт за романтична вечеря – 33 лева:

- овчарска салата;

- пълнена палачинка в пилешко филе;

- свинско с билкова коричка и чеснови картофки;

- торта с бял шоколад и кокос;

- музикална програма с диджей;

- модернистичен и стилово издържан интериор;

Специално предложение и промоционални цени има и за тези от Вас, които са решили да избягат от града и да се отдадат на релакс и глезотии за няколко дни.

Повярвайте ни, жената на сърцето Ви определено заслужава това изживяване! Реализирайте романтичните си идеи и направете празника вълшебен с примамливите предложения на Park & Spa Hotel Markovo, позициониран в „квартала на богатите” около Пловдив.

Промоционалната оферта включва:

- 2 или 3 нощувки за двама;

- специална празнична програма за 8 март;

- четиристепенно меню в изискания ресторант Belle Vue;

- СПА преживявания;

Комплексът е един от малкото, който разполага с вътрешен и външен басейн, подходящи, както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий. В СПА зоната са разположени кътчета за релакс и тонус – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона и много масажни кабинети.

Звучи наистина приятно, нали? Но не сме Ви разказали за най-интересната част от СПА центъра, която сме сигурни, че ще заинтригува половинката Ви!

Докато сте на романтичната си почивка задължително посетете специалната ВИП стая на СПА зоната. Специалното помещение, което предлага лукс и откъсване от околния свят..

Луксозна парна душ кабина, приглушена светлина и ароматни свещи, са само част от удоволствията, които тя. В нея можете да получите масаж в уединение или да релаксирате в напълно самостоятелен кът с бутилка вино.

Изненадите не свършват до тук! Спалня за релакс, над която приказно се спускат воали балдахин е другото удоволствие за сетивата, на което могат да се насладят всички влюбени.

Само няколко часа прекарани в романтичната СПА стая, ще направят чудеса за ума и тялото и ще заредят с много енергия вас и човека, на когото сте подарили сърцето си.

Осемдесетте чисти и просторни стаи в хотела, придружени от тераса с панорамна гледка също ще направят престоя ви незабравим и сме сигурни, че няма да искате да си тръгнете от приказката, наречена Park & Spa Hotel Markovo.

Луксозният комплекс се е погрижил и за тези от Вас, които са избрали да пътуват заедно с децата си. Два детски къта, външен и вътрешен, осигуряват постоянни занимания за най-малките. По-големите деца се забавляват в игралната зала, в която има маса за тенис, билярд, джаги и електронни игри.

За да резервирате куверт за 8 март натиснете тук

За промоционалните пакети, включващи 2 или 3 нощувки,натиснете тук