Изпълнителката Ивана успя да повдигне духа и да създаде празнична атмосфера в домовете на хиляди българи в навечерието на Великденските празници. Снощи, точно в 21 часа, певицата на народа направи голям онлайн концерт на сцената на Bushido Club в град Пловдив.

Музикалното шоу бе гледане от безброй потребители в мрежата, които един подир друг си поръчваха песни, които желаят да чуят и отправя своите поздрави. 

Ивана излезе под светлините на прожекторите заедно със своя бенд и колегите си Стояна, нейният племенник Ванката, Румен, Васил Иванов и пловдивската певица Венета Цонева. 

Феновете на популярната българска звезда успяха да се насладят на песни от всеки жанр, изпълнени изцяло на живо. 

"За 20 години на музикалната сцена никога не ми се е случвало да пея в отсъстрието на публика! Сега рабирам какво им е на колегите ми от "Като две капки вода" - споделя Ивана пред репортер на Trafficnews по време на репетицията за концерта. 

Певицата разказва още, че на първо място за нея е правенето на музика, защото артистите изпитват стоическата нужда да пеят.

"Опитвам се да взимам позитивите на извънредното положение. Трудно ми е, че не виждам близките си и това, че няма да мога да си взема свещен огън и да го занеса вкъщи. Лично аз спазвам всички мерки и не съм излизала от близо 4 седмици от дома си в Пловдив" - споделя още Ивана. 

Звездата на музикална компания "Пайнер" смята, че изпълнителите може би ще са последните, които ще подновят участията си след кризата и се надява да бъдат подпомогнати всички като нея, които са на свободни професии. 

"Нека така да е! Можеше и да е по-лошо.. Моля се за всички ни да сме здрави... И това ще мине! - апелира Ивана. 

Ето какво още сподели певицата за живота си по време нa карантина: