"В ръката си държа пламък, част от огъня на семейното огнище. Предадохме го на дъщеря ни с цялата си любов и вяра в бъдещото им благоденствие и нестихваща любов." - това гласи текстът към последната публикация на Илияна Раева, по повод сватбата на дъщеря й Виолета и футболиста Георги Коруджиев. 

Постът бе придружен от снимка на Илияна Раева и Наско Сираков, на която двамата държат ръцете си, а щастието е изписано по лицата им. 

Пищната сватбена церемония на по-малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева и футболистът Георги Коруджиев се състоя на 31 август в резиденция "Бояна" в столицата, а част от събитието станаха много известни имена в България. Сред тях бяха Христо Стоичков, Борислав Михайлов, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Никол Станкулова, Маргарита Хранова, Антония Димитрова и много други. Водещи на празненството били Драго Драганов и Алекс Сърчаджиева.

 

Талисманът на сватбата бе 2-годишната дъщеричка на семейство Коруджиеви - малката Илиана, която е кръстена на известната си баба.

Младоженецът изненадал всички, като по време на церемонията извадил пръстен, досущ като този на майка й, който дал на малката принцеса и сложил на пръстчето й. 

Кумове на Виолета и Георги, пък станаха по-голямата дъщеря на Наско и Илияна - Славея Сиракова и Петър Лаков. 

"И кумата да пожелае нещо от сърце! Една приказка изпълнена с вълшебства и море от любов. Пожелавам на младото семейство сбъднати мечти, дечица, любов, щастие... И нека с лекота и усмивки да преминавате през живота, хванати ръка за ръка
Обичам виии!" - написа Славея Сиракова. 

Бурни аплодисменти събрал и 86-годишния баща на Илияна Раева - Райчо, който показал майсторски танцови умения и скрил шапката на по-младите, след като заиграл кръшно хоро, наравно с танцовия състав. 

"Моят прекрасен татко на 86 години е на хорото! Младеж!!! Това беше неговият поздрав за сватбата на внучката му Виолета и любимия и Георги Коруджиев. Накрая получава целувка и от правнучката си Илиана." - написа Раева в профила си във Фейсбук и сподели видео от специалния момент. 

31-годишната Виолета бе облечена в пищна бежова рокля с красиви дантелени елементи и тиара на главата.

Кумата и нейна сестра Славея, пък заложи на дълга зелена рокля с цепка и ефектен гол гръб.