Отново се задава серия от почивни дни, изпълнени с голяма доза празнично настроение. Център на купона, както се досещате, отново ще бъде най-новият парти комплекс под тепетата -  „5 POINTS”, който през изминалите дни успя да събере почти цял Пловдив на едно. 

Хиляди посетители разкодираха неписания закон на самураите и се впуснаха в грандиозен тридневен маратон, който беляза откриването на новия нощен клуб - Bushido Club.

С впечатляващи светлинни и визуални ефекти, бляскав интериор и колоритен балет, любителите на нощните приключения се забавляваха до малките часове на вечерта. 

Джена, Тони Стораро и Йоргос Ясемис се погрижиха за доброто настроение на всички гости с хитовите парчета на новия сезон.

През тази седмица Bushido Club отново готви поредица от изненади, а звездни изпълнители ще излязат под светлините на прожекторите. 

Oще утре, гост на най-новата пловдивска дискотека ще бъде Теди Александрова, a в четвъртък под тепетата пристига мега звездата Галена. В тези два дни, всички посетители на клуба ще могат да се възползват и от атрактивни ПРОМО сетове. 

В петък вечер се оглеждайте за красавица, която лети с балони, защото в Пловдив идва изключителната Лилит Хованисян. Станете част от уникалното турне на певицата, която готви грандиозна шоу програма и концерт на живо и обещава да ви разбие от танци на 3 май в клуб "Бушидо".

Нейното представление ще започне точно в 19:30 часа и ще продължи до 22:30 часа, а по-късно вечерта на сцената ще излязат неповторимите Мария, Гъмзата и диджей Дамян. 

Припомняме, че Bushido Club има амбицията да стане емблема на нощния живот в Пловдив. Срещу вход от 5 лева за 5points.bg, вие може да се пуснете по музикалната вихрушка, която готвят и останалите два клуба в мегакомплекса - W Club и Onyx Club, разположени на ръка разстояние един от друг. 

За да бъде удобството пълно, посетителите ще могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб. 

В близките месеци, най-големият парти комплекс в България ще бъде допълнен с един от най- популярните ресторанти в града и огромна зала за ивенти „OLYMPIA”.

Ето и снимки от грандиозното тридневно откриване на дискотеката: