Седмицата на любовта ще бъде запомненa с участието на много известни изпълнители, които ще стъпят на сцената на W club!

Звездното нашествие започва още утре вечер, когато  гост на черното парти ще бъде невероятният Георги Кърджев, по-известен като DJ George. Той ще застане зад пулта на култовото пловдивско заведение като ще пренесе пловдивчани в друго измерение и ще сътвори истинско и незабравимо шоу.

Неговата кариера започва през 2008-ма година, а в момента вече работи с едни от най-големите имена от българския шоубизнес.

През 2014 печели награда за най-успешна парти платформа на вторите годишни награди от 359 HIP HOP AWARDS 2014 - Born2Hip-Hop Summer Tour 2013! 

След няколко дни е и 14 февруари – празникът на виното и любовта! Много изненади очакват всички влюбени, а тези от вас, които нямат половинка до себе си нека не се чувстват излишни, защото в W Club място има за всички! Специално за повода градуса на купона ще бъде вдигнат от звездата Тита. Чаровната блондинка стартира своята кариера с уникалния хит „Вуду кукла”, а след това последва култовата песен „Късай”. Само преди 2 месеца, звездата взриви мрежата със сингъла „Антилопа”, който за кратко време се превърна в много голям хит и събра над 14 млн. гледания в Youtube.

А балета на клуба ще ви накара да се почувствате на парти от световно ниво!

Изненадите не свършват дотук! В края на работата седмица, в петък вечер по звездното червено килимче в W Club ще мине и друг изпълнител – Fabrizio Parisi.

Той е многостранна музикална личност! На 22 годишна възраст решава да прави диджей кариера, използвайки грамофона като реален музикален инструмент. От тогава има над 3500 участия на живо като DJ и музикант. През 2017 стартира и собствения му Dj проект „Fabrizio Parisi’s ItalianJob“ в София, с продуцент Господин Господинов-Гепи (Stain Studio,Geppy Productions).

Едновременно с това Fabrizio Parisi подготвя Dj-Live Set заедно с поп-певицата Неделяна Христова, както и със Steven Achikor и това е само началото… В началото на месец ноември той взривява света с етно-хаус проект, който става хит за минимално време. Парчето е съвместно с ангелският глас на "Мистерията на българските гласове" и "Ева квартет" Белонога. Мисията на проекта е да популяризира българския фолклор по цял свят.