Любимият клуб на пловдивчани, а и на гостите на града, отново ще ни изненада с куп звезди, които ще бъдат специални гости на култовото заведение.

Още тази вечер на голямата сцена в W Club ще се качи един от любимите рап изпълнители F.O, който ще бъде специален гост на черното парти.

Михаил Митев няма как да бъде кратък и ще изпълни специално за своите фенове едни от най-големите си хитове – “Може би”, „Няма чакай”, „Личната”, както и отскоро набралите популярност „За 5 минути слава”, „Морякът” и „Петна”.

Рапърът започва да се занимава по-сериозно с музика през 2012 г. в легендарната бургаска хип-хоп групата „Нокаут“. Малко по-късно се запознава и започва съвместна работа с бургаския лейбъл "056″. Сериозен прогрес върху кариерата му оказва парчето „BIG MEECH“, записано съвместно с варненския рапър Dim4ou. След големия интерес към изпълнителя започва приливът от покани за концерти и клубни партита.

Няколко дни по-късно, специално за празникa на жената, гост на W Club ще бъде невероятната Мария Илиева.  Точно на 8 март, кралицата на българския поп се завръща на музикалната сцена , за да отпразнува с почитателите си най-женския празник!

На изключителния лайф, който е подготвила, уникалната изпълнителка ще изпълни най-големите си хитове, сред които и последната й песен - „Всичко”, която се превърна в хит за много кратко време и събра милиони гледания, като обра големи овации и за изключителния видеоклип.

Изненади и горещи емоции е подготвил W Club за всички дами, които са избрали да отпразнуват именно там така специалния за тях ден.

Партитата под тепетата продължават и в петък вечер, на 9 март, когато пък специален гост ще бъде лондонският диджей Pascal Junior, който подготвя парти от световна величина за пловдивчани.

Духът на Ибиса ще залее Пловдив, паралелно с високите температури, които ни очакват тази седмица и всички почитатели на Pascal Junior ще имат възможността да избухнат на грандиозното шоу. Емблематичната фигура на световния DJ елит обмисля да взриви нощта със сетовете си, а ние сме сигурни, че тя ще остане дълго време в съзнанието на пловдивчани.

Ето и снимки от изминалия петък, когато специален гост на W Club беше рап звездата Криско: