Официалната церемония по връчване на първите годишни награди EMILY  се превърна в празник на маникюристите. Бляскавото събитие се състоя снощи, от 18:00 часа, в Гранд хотел Пловдив.

Организаторите са Стар Нейлз – България  връчиха плакети и грамоти на най-добрите професионалисти в страната в сферата на маникюра, педикюра, ноктопластиката и арт фризьорството.

Те бяха избрани от публиката, посредством онлайн гласуване, което стартира през месец юли 2019 година. 

Стотици гости минаха по червения килим и позираха пред стената на славата, облечени във великолепни коктейлни рокли, какъвто беше и дрескодът на събитието. 

Освен с усмивки, вечерта започна с уелкъм дринк и младите таланти Венцислав Загорски и Ерика-Никол Киркинякова , които откриха церемонията. Те са двукратни шампиони на България и финалисти на много международни състезания по спортни танци. 

"Искаме да ви благодарим, че се отърсихте от пилене на нокти и капризни клиенти, за да споделите тази тържествена вечер с нас и със своите колеги" - обърнаха се водещите Ваня и Надя към всички гости на събитието. 

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи и изпълнителката Весела Бонева, която изпя своите хитове "Нецъфнали рози" и "Родина". 

Първите годишни награди EMILY бяха обвързани и с благотворителна кауза, като 50% от сумата от продадените куверти ще бъде дарена в подкрепа на дете, което се бори с рака. 

"Нашата дейност е ангажирана основно с подпомагане професионалното развитие на колегите в бранша, както и благотворително в помощ на болни деца. В желанието си за полезност, ние организираме множество кампании с продажба на наши продукти и такива дарени от спонсори, със средствата от които подкрепяме различни каузи, включително и на наша колежка. Всички приходи от тази дейност са в подкрепа борбата за живот и лечение на някого. Този проект е естествено продължение на благотворителната дейност на маникюристи от цяла България, с които години наред събираме средства, обединени от нашето мото и слоган на кампаниите ни „Заедно можем повече!“. Всичко това е доказателство, че когато има желание, нещата винаги се получават!" - споделя пред Trafficnews.bg Милена Апостолова от списанието.

Във всяка една от категориите бяха отличени първо, второ и трето място, като победителите във всяка категория получиха ваучер на стойност 800 лева, плакет и почетна грамота.

"Инициативата беше спонтанна. Избрахме Пловдив, защото разбира се, нашата компания е базирана именно тук и нещата по организацията са една идея по-лесни. Основната цел на нашата инициатива е да помогнем на бранша да се научи да използва съвременните средства за реклама и да върви напред. Ще направя всичко възможно, което е по силите ми, за да продължим следващата година с втора церемония по връчване на годишните награди Emily" - сподели за TrafficNews Емилия Динкова, управител на Стар Нейлз България. 

Ето ги и тях:

„Маникюр“ - Цветелина Петрова

„Дизайн маникюр“ - Цветелина Петрова

„Дизайн екстремни нокти“ - Рени Мазникова

„Педикюр“ - Рени Мазникова

„Арт кадър“ - Габриела Иванова

"Салон на годината" - Noxic Beauty

„Терапевтичен педикюр“ - Никита Иванов, кoйто бе оценен от реномирано жури, експерти в сферата. 

След официалната част, диджей се погрижи за парти настороението, а всички гости показаха завидни танцови умения на дансинга и се забавляваха от сърце със своите колеги от бранша.