Гърция си има нова любима певица! Става въпрос за 29-годишната Джозефин Вендел, родом от Атина, която не спира да оглавява музикалните класации и "вади" хит след хит. 

В България чаровната блондинка не е много позната, но със сигурност сте чували поне някоя от песните и по радиото, докато пътувате с автомобила си към работа. 

До момента, най-популярният хит на Josephine е песента "Magia", издадена пред 2018 година, която към днешна дата има близо 27 млн. преглеждания в YouTube. С този клип тя буквално избухна и няма спирачки. 

Наскоро, гласовитата изпълнителка пусна не една, а цели две нови песни, за да компенсира застоя в кариерата си, поради коронавирусната пандемия. 

Едното от парчетата, което е със заглавие "Fimi", е дуетно и е съвместно с певеца Mad Clip. To има 7 млн. гледания, а само седмица по-късно Джозефин издаде и самостоятелната си песен "Ego", която също се превърна в хит за отрицателно време, а танцът към видеото заигра цяла Гърция. 

Красивата певица се определя като работохолик, егоист, перфекционист и верен приятел. Като ученичка момичето посещава американско училище в Атина, където изучава основите на драмата, вокала и пианото.

Участвала е във всички музикални шоута в училище. В свободното си време обича да свири на китара, пее, пише музика, ходи на плаж, скача с парашут, сърфира, кара кънки и играе футбол.

 

Певицата има много планове: да създаде и издаде солови албуми, да обиколи света, да получи възможност да работи с известни изпълнители и да продължава да прави добра музика, която хората да обичат.

Освен завидни гласови данни, Джозефина се откроява и с атрактивна визия. Водена от модните тенденции, тя винаги залага на различното и екстравагантното не само в клиповете си, но и в живота. 

Невъзможно е да я засечете из гръцката столица и да не се обърнете след нея, дори като изключим това, че е популярна. 

Тя е същинска модна икона! Ето какво споделя магнетичната блондинка в свое скорошно интервю за гръцка медия:

Кога открихте света на красотата?

Мисля, че не твърде рано. Бях момче, играех футбол и не се гримирах преди 18 години. На 15 започнах да използвам коректор за очи и малко руж, но за щастие имах много гладка кожа и нямах нужда от грим. Открих сенките за очи много по-късно и мога да кажа, че любовта ми към тях все още не се е променила. Любими са ми земните тонове.

От какво се състои вашият грим днес?

Очите ми винаги са в бронзови земни тонове, а през нощта им придавам по-голяма интензивност. За ежедневието не отделям много време на макиажа. Гримирам се сама, защото знам точно какво искам и не ми отнема повече от 15 минути. Има случай, разбира се, когато се налага да повторя пудрата на лицето си ( направимер между първата и втората програма на участие), за да предотвратя дишането на кожата ми. Потта и гримът са много лоша комбинация.

Вие сами избирате външния вид за видеоклиповете си. Имало ли е момент, в който сте съжалявали за избора си?

Много ми харесва художествената посока. Разбира се, след години може да не съм съгласна с изборите от миналото, но към момента не съжалявам за никое от решенията си. 

Има ли нещо, което бихте искали да опитате и не сте направили до днес?

До скоро не експериментирах много. Избирах конкретен външен вид и не поемах рискове. Обикновено залагах на матови нюанси в грима, но с последните си видеа определено с моя екип показахме какво можем. Смел грим, мокри кадри, екстравагантна визия... всичко е налице. 

Как се грижите за кожата си?

Сутрин и вечер използвам хидратиращ крем. Избирам такъв с лек състав, но според мен водата е най-добрият начин да се грижа за кожата си, както и сънят - поне 7 до 8 часа. Обичам да използвам и натурални продукти като алое. Често прилагам кисело мляко като маска и го оставям върху кожата за около 15 минути, за да я успокоя и овлажня.

А за косата си?

Аз съм Лъв и искам косата ми да бъде много гъста и дълга. Не отделям много време за грижи или прическа. Всичко, което правя, е след като се изкъпя и преди да заспя да си направя държа плитка, така че на сутринта тя да бъде на небрежни вълни. В моите сценични изяви правя нещо също толкова просто: мек вълнообразен вид, „повреден“, сякаш току-що съм се събудила.