Фолк певицата Джулия и Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от  "София ден и нощ" най сетне си казаха заветното"да".

Това се случи във вчерашния ден, а тържеството се състоя в столичния ресторант "Лаура". Младоженците вдигнаха стилна сватба, а събитието уважиха 120 гости - приятели и близки на булката и младоженеца. 

Много колеги на младото семейство също станаха част от така специалния за тях ден. Свидетели на любовта на Джулия и Кристиан  станаха Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова, които са собственици на популярен столичен клуб. 

Това не е нещо ново за Михаил Хаджигеоргиев, който преди време кумува на певецът Константин и съпругата му. 

Джулия събра погледите, облечена в бяла дантелена рокля по тялото, която се разкроява в долната част. Кристиан Кирилов пък  заложи на стилен костюм - бяло сако и черен панталон. 

Припомняме, че двамата сключиха граждански брак по-рано този месец, като на тържествената церемония присъстваха само кумовете. Датата на сватбата - 29 септември, младоженците на избраха случайно. Това е любимото число на двойката, след като на 29 май мачото изненада певицата по доста оригинален начин и й падна на колене с годежен пръстен в ръка. 

Кристиан Кирилов и Джулия сключиха граждански бракГолямото събитие ще бъде на 29 септември