Изминалата 2017-а година зареди пловдивчани с много горещи партита, които предизвикаха истински фурор.  Гости на заведението под тепетата бяха едни от най-добрите световни диджей, които се качиха зад пулта на W Club и се изправиха пред многобройните си фенове.  Програмата на култовото заведение под тепетата не спираше да изненадва посетителите си през годината с много интересни предложения и положителни емоции.

Предстои и последното парти за 2017-а и W Club отново няма да разочарова посетителите си. Хип-хоп легендите Ъпсурт ще взривят заведението и ще се качат на сцената в новогодишната нощ. Винаги, когато култовите рапъри гостуват под тепетата, клуба е препълнен, а партитата продължават до малките часове на нощта.

В Новогодишната нощ, специално за всички свои почитатели, звездното трио, което вече 20 години е номер едно в България, ще изпълни едни от най-големите си хитове.

Любимците на хип-хоп маниаците ще вдигнат градуса на купона както само те си знаят, а балета ще разгорещи още повече нощта.

Пловдивчани ще чуят най-големите хитове на групата-„Колега”; „Втора цедка”; „3в1”, както и новите парчета, които бързо се превърнаха в любими на публиката.

Утре вечер с разтърсващо парти под тепетата пристига и група „Скандау”. Те са подготвили за почитателите си уникална програма, която включва най-големите хитове на изпълнителите.  Не случайно през 2017 година дуото грабна и наградата на БГ радио за най-добра група у нас.

Това не е първия път, в който обичаната рап група ще се качи на сцената на W Club. С последните си участия те предизвикаха истински фурор, километрични опашки пред заведението и купон на макс, който продължи до малките часове на нощта.

Първата седмица на Новата година ще бъде запомнена от пловдивчани и с участието на още една звезда - диджей №1 в Турция – Таркан! Той ще гостува в W Club на 5 януари (петък).

Изпълнителят е носител на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей, попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Няколко пъти той е радвал пловдивчани  с грандиозните си партита, които продължават до малките часове на нощта.

Предстои гореща седмица, а оазисът в Пловдив е W Garden!

Ето и снимки от последното участие на звездата – Тита: