Теди Александрова е една от най-актуалните фолк звезди и знае как да превърне всяка свое излизане на сцената във феноменално парти. 

Снощи изпълнителката организира бляскаво празненство по повод представянето на новия си албум "Сърце мое" и посрещна свои колеги, почитатели и приятели, които минаха по червения килим на Bushido Club в Пловдив, който бе домакин на LIVE партито на сезона.

Стотици поздравления, куп подаръци и красиви букети получи Теди Александрова и не скри вълнението си. Пред Trafficnews тя споделя, че не случайно е избрала Пловдив и Bushido Club за промоцията на албума си. 

"Пловдив е любимият ми град, а в Bushido стават най-яките партите" - категорична е гласовитата блондинка пред нашата медия. 

Още преди началото на концерта Теди успя да уважи всеки гост и запечата вълнуващия ден в красиви снимки. Тя позираше пред обектива заедно с любимите си колеги, за които бяха подготвени специални маси във ВИП зоната на дискотеката. 

Сред звездните гости бяха Емрах, Ивана, Бони, Татяна, Гери-Никол, Яница, Илиян, Борис Дали, Антонио, Александър Робов, Таня Маринова и други. 

На събитието бяха забелязани и редица пловдивски и столични бохеми, които взривиха нощта със звънки наздравици и танци до изгрев слънце. 

Още с излизането си на сцената Теди Александрова предизвика истински фурор, а публиката я посрещна с бурни овации, усмивки и добро настроение, пригласяйки шумно на всяка нейна песен. Звездата на Пайнер от своя страна даде най-доброто от себе си и представи всички нови парчета от албума "Сърце мое" в две части.

Музикалната програма започна с изпълнения на няколко самостоятелни парчета на Теди, а малко по-късно на сцената се появи и фолк певецът Илиян. Истински "бум" създаде песента  “Влизам и гърмя“, което снощи получи своята лайв премиера. По желание на всички присъсващи последваха още няколко изпълнения на парчето, което даде заявка, че определено ще е един от хитовете на лято 2021. 

След края на първата част от събитието, под светлините на прожекторите излязоха талантливите музиканти от Folk band SEVEN, които зарадваха публиката в Bushido с нови и стари хитове. 

Теди Александрова се появи на бляскавото събитие с атрактивна розова рокля от тюл, в типично "Barbie style" визия. За второти си излизане на сцената, пък заложи на малка черна рокля от сатен. 

Очаквайте ексклузивен видео репортаж от вечерта, както и интервюта с голяма част от звездните гости.