Снахата на музикалната фамилия "Канарите" - Джена запя емблематични техни хитове и събра стотици положителни коментари. Певицата вдъхна нов живот на мелодиите “У Недини равни двори, Слънцето трепти, захожда, Калина болна легнала, Петър, Румяна думаше“, които са авторски композиции на Наско Стоев - Канара. 

С годините, песните са добили огромна популярност и звучат в дома на всяко българско семейство по празниците. Самата Джена споделя, че е израстнала с тях, тъй като народната музика е особено почитана в нейното семейство. 

Наско Стоев, пък е повече от щастлив, че съпругата на неговия син е изявила желание да вдъхне живот на неговите песни и смята, че благодарение на нейното изпълнение те ще успеят да достигнат до сърцата на повече млади хора.  

За видеото към тракийската китка звездата на Пайнер е избрала тревисто зелена сатенена рокля с камъни и остро деколте, дело на дизайнерката София Борисова. 

Джена сменя и още една рокля - червена, обсипана с пайети. 

Съвсем скоро, певицата сподели и снимка от обложката от първия и фолклорен албум “Срещна ни хорото”, съвместно с орк.Канарите -2017.

"Нашият син беше само на няколко месеца, когато издадох албума, а снимките реализирах все още с коремче. Хубави и топли спомени.Сега съм на финала да завърша вторият си албум с орк.Канарите.Надявам се,че почитателите на народната музика ще очакват с нетърпение появата" - пише тя.