Само седмица остава до откриването на заведението, което ще постави ръка върху пулса на нощния живот в града на седемте тепета.

На  19 октомври (петък), точно в 00:00 часа, врати ще отвори най-новото бижу на Пловдив – „Onyx Club”. Дискотеката е позиционирана на бул. „Санкт Петербург“ 131.

Иновативен клуб с две партита в една вечер отваря в ПловдивOnyx Club изкушава с тематични вечери, много промоции и незабравим купон до 9 сутринта

Различното, с което иновативният клуб ще привлича посетители, са две партита в една вечер, с което определено няма да имате време да скучаете. Акцент на нощта ще бъде мега афтърпарти, което ще поставя ново начало на купона с ударна шоу програма и доза добро настроение.

Старт на официалното афтърпарти на Пловдив пък ще бъде поставен точно в 03:00 часа с мощен звуков сигнал, а вратите на „Onyx Club” ще останат отворени до 9 сутринта.

Магията на оникса ще обиколи цялото заведение и ще събуди във вас чувството, че сте на друго място, в друго време. Сякаш с вълшебна пръчица мястото ще смени изцяло своя облик - нов изпълнител, нов диджей, коренно различен стайлинг на персонала, балет, акробатика и пърформанс артисти ще бъдат само малко част от изненадите.

И ако вече сте се отправили към близкия бутик, за да си купите топ облекло за култовата вечер, забавете темпото, защото изненадите не свършват дотук!

Специално за откриването на 19 октомври под тепетата ще пристигне провокативната Камелия. Огън момичето на поп-фолка ще разгорещи страстите на голямото откриване с най-хитовите си парчета.

От клуба издадоха, че първото от поредицата мега афтърпартита ще бъде открито с вечните хитове на небезизвестния Сашо Роман. Припомняме, че само преди няколко седмици двамата с Камелия представиха своя нов дует – „Името ти”, който удари над милион гледания в Youtube за изключително кратък период от време.

Любителите на нощни приключения ще могат да продължат партито и в събота, а темата на вечерта ще бъде „Amazing Saturday”. Специални промоции на качествени напитки ще има през цялата седмица, а с първокласно обслужване ще бъдат обгрижвани всички посетители на най-новото заведение в Пловдив.

Телефон за резервации: 0877 777 999