Динко Вълев, по-известен като Ловеца на бежанци, реши да зарадва нуждаещите се хора и да помогне на своите съграждани, които се намират в затруднено положение. 

Той ще раздаде напълно безплатно 15 000 яйца послучай един от най-хубавите български празници Великден.

Това ще се случи утре, на 16.04, точно на Велики Четвъртък, на паркинга към известна верига магазини в родния му град Ямбол.

За сърцатото дело, което е предприел, ямболията съобщи в свое видео, което публикува в социалните мрежи. На него Динко кара автомобила си, слуша песента на Лили Иванова "Детелини" и споделя за благотворителната си кауза. 

Ето точно какво каза Ловецът на бежанци на своите последователи:

"Наближават едни от най-хубавите празници на света. Затова реших на Велики четвъртък, на паркинга на "Кауфланд" да даря на всички онези бедни хорица, които нямат възможност, макар и малко, съм купил около 15 000 броя яйца и ще ги раздавам безплатно в 11 часа утре, в четвъртък 

Много хора от вас ще кажат, че се правя на голямата работа, но го правя, защото ми е голямо сърцето и мога да си го позволя. Не казвам, че е много, но всеки, ако направи по толкова малко, колкото правя аз, ще нахраним много хора. "

Видеото бе изгледано близо 12 000 пъти, а хиляди хора поздравиха Динко Вълев за добрата кауза.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dinko Valev (@dinkovalev_official) on