Чаровната брюнета, по която мнозина въздишаха вече е официално заета. Айлин Алиджик, която е дъщеря на зам.-кмета на Асеновград Мюмюн Алиджик каза „да” на своя любим Борис Шуманов. Нейният избраник е завършил стоматология и е син на председателят на Общински съвет в Асеновград д-р Светозар Шуманов, който е и бивш кмет на града. Двамата са заедно от близо десет години, но досега не бяха официализирали връзката си.

По традиция, годежът се състоя в дома на Айлин, заедно с най-близките на влюбената двойка. Кметската дъщеря облече къса рокля от тафта – цвят бордо, а нейният любим предпочете стилен сив костюм и бяла риза.

Айлин побърза да публикува снимки от годежа в личния си профил във Фейсбук, където събра поздравления от много приятели и познати. Дори някои от тях вече им пожелаха да имат и много дечица.

 

На повечето снимки красивата брюнетка позира с огромен букет от рози до голяма бяла торта, поръчана за повода. Бъдещото семейство получи много подаръци, а Айлин беше поглезена с подаръци на бижутата Пандора.

В момента Айлин Алиджик учи в Истанбулската модна академия, а заедно с мъжа на сърцето си Борис Шуманов обожават да пътуват. В личния профил на брюнетката има солидно количество снимки от различни дестинации и тузарски заведения.

Братът на - Илхан Алиджик работи като архитект.  След като завършва Университета по приложни изкуства „Мимар Синан’’ (MSGSU), Истанбул, където получава бакалавърска степен, специалност „Архитектура‘‘, той се дипломира и като магистър в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София.

По време на следването си участва в стажантски програми в няколко проектантски фирми. След дипломирането си продължава професионалната си кариера като архитект и участва в изготвянето на инвестиционни проекти на жилищни, обществени и промишлени сгради, градоустройство и интериор. В момента е докторант към катедра "Градоустройство'' във ВСУ ,,Любен Каравелов'' в София.

Още СНИМКИ от годежа: