Двама от най-обичаните български изпълнители - Дара и Орлин Павлов поставят начало на новия си творчески сезон в Пловдив, като подготвят невероятни лайв концерти край Пеещите фонтани.

Звездите ще бъдат специални гости на емблематичния Morado Premium Club и със сигурност ще предизвикат фурор сред пловдивската публика. 

Дара пристига в града на седемте тепета още утре вечер (18.09), а организаторите на събитието обещават много изненади в петъчната вечер и едно различно парти, което със сигурност ще се помни дълго.

Дарина Йотова-Дара е скандална, винаги готова за парти и е един от най-щурите и различни артисти в България! Тя изгря в музикалното предаване “X Factor” и светкавично стана любимка на цяла България и тийнидолка. Певицата приковава вниманието върху себе си, където и да отиде, а всички остават впечатлени от големия й талант и умението да нажежава градуса на купона до червено. Тийнейджърите се тълпят около нея за селфита, а носените от нея дрехи бързо се превръщат в мода.

Телефон за резервации: 0896 66 52 13; Вход - 5 лева, на втори етаж, около сцена
 
 
Другият специален гост на Morado Premium Club ще бъде любимецът на всички дами и усмивката на българския поп - Орлин Павлов. Певецът и актьор ще излезе на сцената на заведението с най-впечатляващата гледка на 27.09 (четвъртък), за да изнесе един необикновен концерт и да превърне делничния ден в незабравим спомен. Вход - 10 лева, на втори етаж, около сцена.
 
 
Припомняме, че през изминалата седмица Morado Premium Club отпразнува подобаващо своя 6-ти рожден ден със страхотна шоу програма. Клубът буквално се пръскаше по шевовете, а всички присъстващи се насладиха на една незабравима празнична нощ. На събитието присъстваха и атрактивните певици Алекс и Влади, които пристигнаха с лимузината на Morado Premium Club, a за престоя си в града на тепетата избраха 4-звездния Парк и СПА Хотел Марково край Пловдив. 
 
 
 
Morado Premium Club успя да промени нощния живот под тепетата завинаги и стана горд носител на наградата за най-добър клубен бар в Пловдив за 2019 година. Заведението вече е синоним на добро изкарване, а тематичните партита, модерен интериор и изискана атмосфера се превърнаха в емблематични за градската клубна сцена.

Разположен в сърцето на Пловдив, на ул. Авксентий Велешки 19, Morado Premium Club e точното място, където да отпразнувате вашия специален ден, независимо дали говорим за рожден ден, имен ден, моминско или ергенско парти. 

Организация и мениджмънт: PR Partners Bulgaria