Един от най-посещаваните клубове под тепетата – W Club и тази седмица няма да разочарова посетителите си, защото отново вдига летвата високо и ще зарадва пловдивчани с култови партита и много положителни емоции.

Купонът ще започне с Дара, която ще се качи на сцената още утре вечер. Точно в 22:00 часа започва големия купон, затова облечете най-хубавите си дрехи и се подгответе за ударна доза готина музика и горещи танци.

Рап дивата, песните, на която се пеят от малки и големи не за първи път гостува в W Club.

Както винаги, нейната изява е запомняща се, провокативна, изпълнена с много емоции и песни. Почитателите на красивата варненка отново ще  имат възможността да изпеят заедно с любимката си, някои от най-големите й хитове, които тя е подготвила за участието си в Пловдив. Сред тях са изключително нашумелите “Недей”, „Родена такава”, „Кво не чу”, „Няма да си тръгнеш с друг”, която е съвместно с Plamen & Ivo и  Pavell & Venci Venc' и още много от песните на звездата.

Всеки път участията на Дара се превръщат в истинска сензация, а купонът на тематичните  черни партита „Ваck 2 Black”продължава до малките часове на нощта. Както всеки вторник, на сцената на клуба ще се качат и танцьорките от „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

Няколко дни по-късно, в петък вечер на сцената на W Club ще стъпи легендарният и обичан от много пловдивчани – диджей Таркан, който е подготвил парти от световна величина. Не случайно, той се превърна в любимец на пловдивската публика и на всяко негово гостуване, заведението се пръска по шевовете.

Закичен с отличието „Диджей номер едно” на родната Турция вече цели 3 години го прави и един от най-известните диджей по цял свят. Носител е още на приза „Най-добър чуждестранен диджей” в България и е единствения турски диджей попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гост на W Club беше легендарния Fabrizio Parisi: