Raffy Bar & Gelatо в пловдивския квартал Тракия подготвя много изненади за своите посетители през месец октомври. Популярни имена от българската музикална сцена, гръцка бузуки вечер и жестоко Halloween парти са само част от култовите вечери, които предстоят в заведението през есента на 2020-а.

Сюрпризите започват още тази събота (10.10), когато гост на Raffy Bar & Gelatо ще бъде известният поп изпълнител Дамян Попов. Той е едно от най-свежите и актуални имена у нас, а зад гърба си певецът има десетки номер 1 хитове в родните чартове.

Има дуети с някой от най-обичаните у нас певци, сред които - Дивна, Миа, Анелия, Жана Бергендорф и др. Освен авторските си проекти, в репертоара си Дамян има над 300 песни в различни стилове.

Заедно с него, отговорен за доброто настроение на всички гости ще бъде и диджей Dido Оne, който ще застане зад пулта в заведението. 

Седмица по-късно, на 17 октомври (събота), невероятен LIVE концерт ще изнесат талантливите Васил Чергов и Моника Брайкова. Те са част от V-band, с богат репертоар от любими световни парчета, както и от вечни български хитове и със сигурност ще превърнат вечерта в малък празник!

Истинска наслада за слуха и неповторими преживявания очакват всички, избрали за прекарат вечерта си в Raffy Bar & Gelatо на 24.10. (събота).

Това е датата, на която под светлините на прожекторите в заведението ще излезе Таня Тингарова с виртуозни изпълнения на цигулка. Момичето е доказателство за млад талант, постигнал успех извън границите на България. 

Кулминацията идва на 29 октомври (четвъртък), когато най-доброто таверна парти в града ще събере всички ценители на гръцката музика.

Забавлението е гарантирано заедно с гръцкия певец Андреас и бузуки бенд, които ще представят любими песни от южната ни съседка и обещават едно изпълнено с емоции и хубава музика LIVE парти. 

Андреас е най-търсеният гръцки изпълнител в България и има хитови дуети с Джена, Соня Немска, Кали, Люси и други. Публиката у нас го определи като “Императора на гръцката музика”, но само ако присъствате на негово участие може да усетите магията на изпълненията му. 

Не пропускайте да направите своята резервация и за най-интересния есенен празник - ХелоуинRaffy Bar & Gelatо готви невероятно парти в последния ден на октомври - 31.10, а гости в страховитата нощ ще бъдат Live Sax by Dani Sax и диджей Dido One.

Преобразете се с оригинални празнични костюми, оригинален грим и вземете със себе си доброто настроение, а Raffy Bar & Gelatо ще се погрижи за тематичната украса и атмосфера за празника.

Телефон за резервации: 088 355 5589