Със стилно събитие бе даден старт на официалната дейност на агенцията, която превръща мечтите в реалност - "Агенция за събития 5 звезди".

Коктейл партито се проведе на 31 август в приказната градина на ресторант "Атлантик" в пловдивското село Първенец. Освен близки и приятели, част от гостите на събитието бяха и бизнес клиенти.

Старт бе даден точно в 20 часа с уелкъм дринк от бяло вино и розе, разлято в красиви чаши и гарнирано с ароматни ягоди и пъпеш.

Всички поканени минаха през цветна арка от сини и жълти балони, позиционирана на входа на заведението.

След кратка реч на водещите на тържеството, всички гости се почерпиха и с вкусен кетъринг, красиво подреден в отделни плата.

Брускети, различни по вид салати и сирена бяха само част от изкушенията. 

По-късно вечерта бе изнесена и огромна торта, покрита с бял фондан с логото на "Агенция за събития 5 звезди".

Наздравица за едно успешно начало, пък бе дадена с бутилка класно шампанско Моет.

Каква всъщност е дейността на "5 звезди"? 

Влагайки цялото си сърце, хората от агенцията могат да превърнат Вашата приказка в една сбъдната мечта...

Усмихнати, успешни, удивителни и с желание да творят чудеса, те ще направят вълшебства, за да може всеки Ваш повод да бъде магичен. 

Всички изисквания на клиентите остават напълно задоволени и всички възползвали се от услугите на агенцията, остават очаровани от иновативните и интересни предложения, без значение дали става дума за лично, корпоративно, скромно или пищно мероприятие.  

Агенция "5 звезди" прави цялостна организация на Вашето: корпоративно събитие, личен повод, светско събитие, сватбено парти.

Може да се възползвате и от още куп услуги като: кетъринг, личен асистент, ексцентрични изненади, аранжировки и декорации, осветление, диджей озвучаване, видеозаснемане с дрон, фотограф и фотосесия, луксозни автомобили и мотоциклети.