Най-големият обект от верига магазини "Бахарика" отваря врати в Пловдив и ще посрещне първите си клиенти на 8 февруари (понеделник).

Био маркетът се намира на централна локация - бул. "Васил Априлов" 90 и е най-големият за момента здравословен магазин в града на седемте тепета.  Може да го посетите от понеделник до неделя от 08:30 до 20:30 часа. 

Славата на верига "Бахарика" като био магазините с най-достъпните цени на здравословните храни се носи като легенда из града. 

Позиционирани на удобни локации в почти всеки квартал на Пловдив, обектите предлагат на посетителите си богат асортимент от разнообразни продукти с доказан органичен произход.

Био храни, множество варива и ядки, над 400 вида подправки, много билки, хранителни добавки, биохрани, семена и зехтини са само част от продуктите, които ще видите по щандовете. 

Богат е и асортиментът на различни предложения, които трудно ще откриете в търговската мрежа и са съобразени с вашия стил на хранене - безглутенови, веган и диабетични продукти, сурови десерти, напитки, пълнозърнести храни и сушени плодове без захар. 

В магазините на "Бахарика" ще откриете и прецизно селектирани вина, тинктури, био козметика, различни по вид бонбони, турски локуми, конфитюри и сладка. 

Всичко, за което можете да се сетите, вече е заредено и ви очаква!

Това, което отличава магазини „Бахарика” от досега познатите ни био маркети, е не само наличието на всякакви видове здравословни храни, но и щандът с Био-месо от всякакъв вид – телешко, свинско, конско, пилешко и патешко месо, както и гъши дроб и няколко вида домашни пастети.

"Бахарика" ви дава нещо повече от пълна кошница - отношение и разнообразие с храна за душата и тялото! 

Всички предлагани продукти можете да поръчате и онлайн на сайта www.baharika.bg, с доставка още на следващия ден. При поръчка над 50 лева получавате и безплатна доставка не само в Пловдив, но и в цялата страна, а с пратката ръка за ръка върви и талон за 5% отстъпка, който може да използвате при бъдеща поръчка. 

Ето и адресите, на които да откриете всички 9 обекта на магазини "Бахарика" в Пловдив. 

ж.к. Тракия ул. "Съединение" №19 - до Аримаг

ж.к. Кичук Париж ул. "Гевгели" №42 - до Събота пазара

ж.к. Каменица ул. "Богомил" №72 - срещу хотел Норис

Център бул. "Васил Априлов" №90

Център ул. "Георги Вълкович" №6

ж.к Кършияка ул. "Васил Левски" №96

ж.к. Кичук Париж ул. "Стефан Стамболов" №50

ж.к. Христо Смирненски ул. "Солунска" №1

ж.к. Тракия Централен склад за поръчки на едро - ул. "Съединение" №36 - Промишлен пазар

тел: 0878-940-151; 0878-611-019

* Търговските обекти, собственост на фирма Вълеви Фрут 61 Еоод, работят при спазване на всички наложени ограничения и мерки за безопасност.