Пловдивчанката Ваня Гергова спечели приза „Най- добър организатор на Ивенти“. Статуетката й бе връчена по време на годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2016.

Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не, които сами изграждат своето име и се гордеят с него.
„Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото“, споделят организаторите.

Над 200 дами бяха кандидатстваха в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 8.

„Чувствам се прекрасно, оценена, с по-голямо самочувствие. Това е 15-годшен труд за моята работа. Щастлива и благодарна съм. Обичам си работата, работя я с отдаденост и коректност. Подбрала съм професионален екип, който отговаря на моите критерии. Именно това донесе този резултат.”, сподели пред TNS.bg шефката на сватбена агенция „Ваняя Стил” Ваня Гергова.

По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню.

TNS.bg