Криминалисти правят оглед на жилището, в което бе открито тялото на мъртвия олимпийски шампион по вдигане на тежести Милен Добрев. Няколко патрулки и Криминалистична лаборатория са паркирали пред входа на спортиста на ул. "Победа", видя репортер на TrafficNews.bg.

Пловдивската прокуратура образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител по повод смъртта на спортиста. Той бе намерен днес около 13:30 часа от родителите си в жилището му в Пловдив.

Апартаментът бил отключен, а ключовете били от вътрешната страна. Майката и бащата на шампиона веднага подали сигнал в полицията.

Аутопсията ще покаже кога е починал 35-годишния мъж. Според първоначални данни причината за смъртта е инфаркт. В момента входът на блока, където живее Добрев, е блокиран от полиция, а в апартамента му има криминалисти и съдебен медик. Тялото на Добрев все още е горе, в жилището му на 8-я етаж.

"Беше много добро момче. Знаехме , че пие , но не сме го виждали пиян, да залита , да се кара с някого. Не си пиеше редовно хапчетата, а страдаше от хипертония", каза съседът Димитър Станков. 

Още по темата четете ТУК

TrafficNews.bg