Специално за Великденските празници HBOmax са отворили секция с великденски предложения под формата на шоколадови яйца – превърнали се в класика филми, които можете да гледате, докато сте всички пред телевизора:

Сред предложенията са „Дюн:Част първа“, „Младият Шелдън“, „Режимът“ и „Барби“. Разбира се, няма как да се мине без шоколад, много шоколад – затова и „Уонка“ също е сред предложенията за гледане, без значение дали вече сме го гледали. Филмът разказва удивителната история за най-великия изобретател, магьосник и производител на шоколад става любимият Уили Уонка, когото познаваме днес. „Скок-подскок“ ("HOP") разказва великденска история. Ев, синът на Великденския заек, решава да напусне смейния бизнес, за да стане известен барабанист в Лос Анджелис.

HBOmax са започнали да обновяват каталога си заради предстоящото превръщане в Max и са добавили редица български филми и сериали, сред които „Порталът“, „Под прикритие“, „Диада“, „Вина“...

Ако английският не създава затруднение, в Netflix също има редица предложения за свободното време.

Baby Reindeer

Минисериал, който бързо набира популярност – предава историята за преследвач и жертва. Адаптацията е по пиеса на Ричард Гад, която разказва за собствения му мъчителен опит по темата.

3 Body Problem

Сериал, който предизвика немалко коментари и гледания. Тревожни събития изправят на нокти група приятели, докато се разплита мистерия с произход от Китай по време на Културната революция. 

Ripley

Ако сте любители на забързаните, изпълнени с екшън трилъри, класическият роман на Патриша Хайсмит от 1955 г. „ Талантливият мистър Рипли“ няма да ви допадне. Но любителите на бавно развиващите се, зловещи, подмолно любовни трилъри, налейте си едно питие и се настанете удобно за адаптацията „Рипли“. Осем елегантни епизода с напрегната история, изпълнени със следобедни аперитиви, морски пейзажи и обсесия от Караваджо... Романът на Хайсмит се стеле бавно по великолепните калдъръмени италиански улици от 60-те години на миналия век.