"Приятели, искам да изкажа хиляди благодарности на всички ви за подкрепата и помощта. След вчерашното благотворително парти, което се състоя в ресторант "Читалището" и ни донесе много положителни емоции и сили, искам да ви кажа, че средствата за първия етап от лечението на Петьо са събрани.

Точно колко ще са нужни още, ще знаем след операцията. Искам също да ви кажа, че ще се постараем да бъдете информирани за целия процес и състоянието на Петър, както и за изразходването на средствата. Хиляди благодарности и прегръдки за всички ви. Няма да ви изброявам, защото сте много. Дадохте ни нещо повече от средства, дадохте ни сила и усмивка. Бъдете здрави и нека има повече усмивки!"

Това са думи на един щастлив баща - Емил Мавродиев, за каузата на чийто син Петьо вече два месеца помагат хиляди българи. Снощи 17-годишното момче и неговото семейство изживяха истински празник в ресторант "Читалището". Направиха им го приятели, собствениците на заведението, Соня Немска, Андреас и... Ивана! Кралицата на поп-фолка доказа на всички, че доброто наистина е заразно. Певицата буквално зарази с ентусиазма и духа си всички присъстващи, които се насладиха на песните й.

Благотворителната вечер-концерт в помощ на ученика от Търговската, който страда от детска церебрална парализа и се нуждае от средства за разходите по пътя и престоя във Виена, където ще му бъде направена операция, беше изпълнена с много музика, усмивки и щедрост. Със сумата, която беше събрана от присъстващите, средствата за първия етап от лечението на Петьо вече са осигурени.

Екипът на TrafficNews.bg благодари на всички пловдивчани, които откликнаха на призива ни за помощ на един прекрасен млад пловдивчанин, който заслужава да живее пълноценно и да сбъдне мечтите си! Вече сме спокойни, че Петьо ще бъде опериран и началото на неговия нов път в живота ще бъде поставено. Оттук нататък предстои още много борба - така, както това момче и семейството му са свикнали да я водят. След операцията ще са необходими и още средства, за които ще разчитаме отново на вас, добри и отзивчиви българи!