Районната прокуратура в Несебър няма да повдига обвинения срещу сестрата на подземния бос Димитър Желязков – Митьо Очите. Разследването срещу Валентина Желязкова за побой над столичанката Даниела Рошкова е прекратено, съобщиха от прокуратурата, цитирани от Флагман.бг.

Жената е пуснала жалба срещу Валентина, след което буквално е изчезнала. Тя дори не е представила медицинско за получените травми. Разпитани са свидетели на случката, но техните показания не са достатъчни за повдигане на обвинение, уточниха от прокуратурата. Решението подлежи на обжалване и ако все пак Валентина представи медицинско, разследването ще бъде възобновено.

Припомняме, че през септември м. г. младата жена се оплака от тежък побой след спречкване пред магазинче за плодове и зеленчуци в Несебър. Според показанията на Даниела тя е пребита жестоко пред собственото й дете от сестрата на подземния бос. Рошкова имала откъснати снопове коса, пръсната уста и множество травми по тялото, но странно защо не е отишла при лекар, който да опише травмите й.

Запознати с ъндърграунда коментираха, че случката може да се окаже поредната серия от войната между Божидар Кузманов-Кравата и Димитър Желязков-Очите.

Снимка: Флагман