Бившият футболист на Левски Валери Божинов и неговата спътница в живота Николета Лозанова, показаха нагледно с каква наглост паркират знаменитостите в България.

И двамата бяха разположили колите си на място, определено за инвалиди в един от столичните молове. Наблюдателни хора заявиха, че това не е единственият път, в който червеният автомобил е паркиран точно по този начин и точно на същите места.

Червеното им Бентли е паркирано, заедно с другия им лъскав автомобил на места, предназначени за инвалиди.  Вярно е, че Валери в момента е контузен, но едва ли от Столична община са му дали талон, коментира потребител. На няколко пъти популярни хора попаднаха под нейния телевизионен огън заради липса на колан, возене на предна седалка и др.

Любопитно е как ще реагира сега, след като тя или нейният съпруг са заели инвалидно място.

Още наглеци - вижте ТУК

От TrafficNews.bg няма да спрем да ви показваме наглеците, които си позволяват да паркират не според правилата. TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.
Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg  

TrafficNews.bg