Градът под тепетата се превърна в любимо място на много от най-известните диджеи в Европа! След като веднъж усетят заряда на пловдивската публика, изпълнителите не пропускат да намерят повод отново да посетят града. Пример за това е хитовият изпълнител Volcan Uca, който тази седмица пристига под тепетата за второто си подред участие в W Club. Турският диджей разтърси клуба преди месец и показа какво значи истинско парти на световна величина, а публиката му се отблагодари с много положителни емоции.

Volcan Uca набра популярност с песента си, посветена на турската столица, която се превърна в тотален хит и само за няколко дни събра милиони гледания в YouTube. Парчето зазвуча в най-актуалните клубове в Европа и се превърна в любимо на феновете на хауса. „Istanbul” се подреди и на челно място в класацията на меломаните и у нас.

В петък вечер диджеят ще даде старт и на летния сезон в клуба – на 8 юни е датата, на която ще бъде открита лятната градина в клуба!

Звездното нашествие в клуба ще продължи и през целия летен сезон! W Club подготвя много изненади за посетителите и горещи летни партита!  Ето и част от известните гости в клуба само от последните месеци…

Диджей Таркан

Диджей Сава

Красивата Ларис

Jimmy Dub и Andeeno Damassy

На сцената на клуба се качиха и едни от най-талантливите родни звезди:

Гери-Никол

Криско

Михаела Филева