Култовите партита от 90-те години в Пловдив тази седмица ще се възродят! Време е да си припомним времена от началото на прехода и да се развихрим отново под звуците на златните хитове в КОМО клуб!  В петък и събота вечер заведението ще се разтърси от парчетата на Майкъл Джексън, La Bosh, Мадона, 2Pac, както и от редица български изпълнители, превърнали се в знакови имена в началото на прехода!  

В петък вечер зад пулта на заведението застава DidoOne, a в събота Dj Popcorn с уникалното си миксиране те ще ни върнат във времето на една от най-любимите дискотеки на пловдивчани - "Борледо"! Заведение, което събираше повече от 1200 души, а стотици се тълпяха на опашки отпред. Спомените за клуба все още предизвикват умиление у пловдивчани, който се вихриха до ранни зори в средата на 90-те години!

„Бяха страхотни времена и се забавлявахме искрено! Тази седмица ще си припомним първата стойността дискотека от началото на Прехода! Предстои уникален купон в КОМО!”, коментира Тина, която е една от първите жени – бармани в Пловдив след прехода и собственик на клуб КОМО!

Така че не ви остава друго освен да сложите скъсаните дънки и да се отдадете на ретро уикенд в КОМО!

Предстоят уникални партита с много положителни емоции, промоции и изненади! В заведението Happy Hour започва още от 22 часа и продължава до 1 след полунощ. КОМО клуб се намира на улица „Неофит Рилски” 17 А, а телефонът за резервации е 0876 45 45 45!