С началото на пролетта идват и големите партита в Пловдив. Температурите ще се покачат и този уикенд в клуб 7 Sins. Причината за това е неустоимата фолк певица Яница, която ще гостува в заведението в петък вечер. Апетитната брюнетка е подготвила специално шоу за посетителите на клуба. 

Освен с голям талант Яница впечатлява околните и с шеметна визия. Певицата умело подбира тоалетите си и успява да остави без дъх всички, които я видят. В клуб 7 Sins изпълнителката ще изпълни и новата си песен „Няма да ме купиш”, която е съвместна с Галин. Освен това ще зарадва почитателите си с хитовете „Хубаво го запомни”, „Върнах ти го”, както и с някои от по-старите си парчета.

В събота вечер пък пловдивчанки ще имат повод да си сложат вратовръзки и папийонки, тъй като темата на партито е „Suit & Tie”! Организаторите на вечерта предизвикват гостите на заведението с официален дрескод, а за всички, които го спазят, ще има специална изненада. Зад пулта на клуба застават диджеите ICE и  Dobcho, които ще пускат само хитове и ще се погрижат за доброто настроение на всички.

През последния уикенд на сцената на клуб 7 Sins се качи Галин, който успя да препълни заведението и да направи уникално шоу. Ето и малко снимки от вечерта...