8 март бе посрещнат подобаващо от пловдивчанки, но за дамския купон в ресторант "Гребеца", за който се погрижи DJ Живко Микс, вероятно дълго ще се говори. В сряда вечерта заведението се оказа пресечната точка на две шумни партита, които много преди полунощ се сляха в едно цяло. Собственичката на сватбена агенция "Планета Хера" Бояна Мерджанова празнуваше рожден ден с най - близките си приятелки, а в съседство известни пловдивски дами и дъщерите им си бяха организирали lady's night за женския празник.

Средиземноморското меню не успя да задържи дълго дамите на масите и повечето време те прекараха на дансинга, като някои от тях спокойно можеха да се включат във финалните кастинги на "Гласът на България". Изпълнението на Ралица Павлова, която изпя с огромно чувство хита на Весна Змиянац - "Като замириса люляка" предизвика взрив от аплодисменти. Като беквокали в песента се включиха Милена и Натали  Каймаканови и Силвия Кленджева с дъщерите си Стефани и Екатерина. Младите дами решиха да бъдат заедно с майките си за празника и разбира се ги изненадаха с невероятни букети. Борислава Линкина,  Шони Вълчева, Мария Атанасова и Маринела Ташева бяха останалата част от щурата дамска група.

Не по-малко активна бе и другата дамска компания. Затова и певицата Ивана, която беше с базукчийката си Стояна, естествено не се сдържа и грабна микрофона, за да поздрави рожденичката Бояна. Тя получи огромна бутикова торта украсена с рози, а най-красивият букет този път бе огнен - от Костадин Андонов, истински взрив от фойерверки, който спокойно можеше да съперничи на градска заря. Сред гостите на Мерджанова бяха съдружничката й Марина Бодурова, Веси Борукова, Нели Радева, Веселина Панайотова, Вера Попова, Ваня Бобоцова.