Поредният звезден гост на черните партита на W Club е певецът Димчо! Той се качва на сцената на заведението във вторник в специалната вечер „Ваck 2 Black”. Изпълнителят  е подготвил уникално шоу и ще зарадва пловдивчани с големите си хитове, сред които са песни като „Златните момчета”, „Body”, “Малките авери” и „Тайната”.

Димчо започва да се занимава с музика още в тийнейджърските си години. Винаги му се е отдавало да пише рими, а първите си аматьорски записи прави още когато е на 16 години, като за това му помага приятел. Първият му професионален албум се казва „Уши, нос, гърло“, а първият клип -  „По цял ден“. Веднага след това последват много покани за участия и песните му бързо оглавяват музикалните класации. Сред големите му хитове е и песента с Били Хлапето –  „Баш майсторска“. Записва песен и с бургаския рапър F.О., с когото правят другия голям хит - „Big Meech“.

Посетителите в W Club ще бъдат приятно изненадан и от участието на още един изпълнител – пловдивският диджей T–WET! Танцьорите от „Sugar Wing Dance Gropup” също са подготвили уникална програма, с която ще нажежат градуса на купона. На сцената ще се качат и красавиците от W Ladies.

Припомняме ви, че на последното черно парти в клуба гост изпълнител бе Аlex P, който взриви заведението с уникални парчета. Певецът изпълни специално за пловдивчани: „Моят Блок“, „Музика“, „Пич“, „The Cypher“, „Хляб за очите“. Ето и снимки от неговото участие…

Припомняме ви, че в черните партита на W club участие взеха изпълнители като Мария Илиева, Ъпсурт, Дара, Лошите, Тита и много други популярни имена у нас.