Бързи коли, луксозни жилища, скъпи ресторанти, нощни клубове. Така живее 22-годишния Кристиян Рашков – внук на Кирил Рашков по-известен като Цар Киро. В профила  в социалната мрежа, приятелите му  го наричат „принц“. Той, разбира се, не отрича. Въпреки жалбите на баба си Костадинка, че фамилията е съсипана от тенденциозното преследване на мъжа й от страна на спец службите, „гоненията“ явно по никакъв начин не са се отразили на стандарта на живот на „царското“ семейство.

Кристиян Рашков, който бе арестуван заради заплахи , отправени към Веселин Христов в Катуница, явно сериозно се готви да наследи дядо си. Той гордо позира до трона на „монарха“ , но очевидно все още не смее да седне в него. Затова пък се снима седнал в лимузини, чиито цени започват от 100 000 лева нагоре. Изпробва и възможностите им, като на един от клиповете, с които се фука, стрелката на скоростомера стига до 260 км/час. Последният автомобил, с който се хвали младежът е купен в началото на март и е сребристо сиво БМВ.

Мерцедеси, беемвета, спортни автомобили явно са слабост на плейбоя. Рашков –младши не е пропуснал да се снима и с майбаха на дядо си, който в последствие бе продаден на Стоян Анастасов – Джимито. 

„Принц Криси“ се е сприятелил и със светския хроникьор Евгени Минчев, който го е изчеткал, че „класата на клана Рашкови си личи“. Минчев явно се е захласнал по екстравагантните леопардови чепици на младежа, които определено са в негов стил.

Не е ясно  какъв е бизнесът на семейството, но явно е печеливш, тъй като „царските“ внучета явно поддържат доста висок стандарт. Също така какви данъци плащат Рашкови.

Вчера спецсъдът прекрати делото срещу Кирил Рашков , който бе обвинен за пренасяне на 0,5 кг живак през ГКПП-Капитан Андреево,  за държане на антики и 2,8 кг амфетамин. Цар Киро има два инфаркта, страда и от диабет и магистратите решиха, че правата му са нарушени. 

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg