Скритият плаж е едно уникално място, скрито под повърхността на остров, което представлява истински рай за влюбените.

Зеещата дупка на острова Playa del Amor всъщност разкрива един прекрасен плаж на тайно местенце, далеч от цивилизацията. Сянка, слънце, зеленина и кристално чиста вода се обединяват в едно блаженство за сетивата.

Местността, част от островите Мариета в Мексико, е позната като Скрития плаж. Тя изглежда така сякаш е извадена от някой приказен роман: широка, пясъчна пещера обградена от сините води на Тихия океан.

Островите са част от земни образувания вследствие на подводни вулканични изригвания. Самите те са природни чудеса, но зад тяхното излизане на бял свят се крие нещо друго.

Говори се, че Скрития плаж е резултат на бомбардировка.  Островите Мариета винаги са били необитавани, което ги прави идеална мишена за Мексиканското правителство. Разбира се, бомбите увреждат до голяма степен флората и фауната на местността, но тя се възстановява.

Скритият плаж е невидим отвън. Достъпен е единствено чрез воден тунел, който го свързва с Тихия океан. Посетителите могат да го посетят или плувайки или на каяк.

Островите остават необитаеми, но туристите постоянно ги посещават, за да се насладят на девствената природа и разнообразния морски живот.