Пловдивчани се нагледаха на изумително шоу,  което шофьор от града им предостави за без пари. Водачът се вживя в ролята на фокусник и паркира своя "Форд Фокус" в средата на улица. Невероятното изпълнение беше уловено от читател на TrafficNews.bg, който ни изпрати снимки.

„Шоуто” се е разиграло до църквата „Св. Марина” в центъра, на кръстовището от улица „Доктор Георги Вълкович” към затворената „Архимандрит Дамаскин”.

Шофьорът на фокуса показал на останалите паркирали по улицата водачи „как се прави”. Да спреш, където има пяркомясто е едно, но да паркираш насред улицата – това вече е майсторлък! Фокусникът обаче забравил да направи колата си невидима, та всички имали възможност да се чудят на изцепката му.

Той, изглежда, искал да провокира магьосническото и в шофьорите, които са паркирали по улица „Архимандрит Дамаскин”. Улицата е без изход, а от другата страна изведнъж се оказал фокуса. Така измъкването станало възможно само за Дейвид Копърфийлд. Силно ни съмнява обаче шофьорите, запушени от Фокусника, да владеят телепортацията.