Рафи Бохосян се похвали във Фейсбук, че е тръгнал към Пловдив с Български държавни железници. Певецът публикува видеоклип в социалната мрежа, на който е с танцьорите от „Скайлокърс“. Те са избрали БДЖ заради кошмара, който е по пътищата в страната.

Тази вечер Рафи има участие в Гранд хотел Пловдив, където ще забавлява гостите в празничната вечер.

На площад „Стефан Стамболов“ пък програмата започва в 22:00 ч. с концерт на българската рок група Джон Стийл и легендарния бивш вокалист на Rainbow Doogie White. В 23:45 започва отмятането на последните минути от тази година с Фолклорен ансамбъл „Тракия”, като ще бъде излъчено и приветствието на президента на Република България.

Празнични илюминации и Новогодишно хоро с ансамбъл „Тракия” ще отбележат началото на 2017-та. В 00:30 ч. стартира изпълнението на Лидия Ганева от „Арт Войс Център”, която бе участник в Детската Евровизия.

В 00:40 ч. започва концертът на група „Фондацията”. Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще забавляват събралите се на площада с любими песни на Щурците, ФСБ, БТР и Дони и Момчил. Концертът приключва в 01:30, когато започва и сетът на DJ Скип.

 TrafficNews.bg