Тежко ПТП вдигна на крак пловдивската полиция малко след 21:00 часа тази нощ. Две коли са се сблъскали на бул. "Христо Ботев" точно до Военна болница. След удара БМВ се обърнало по таван.  В инцидента няма пострадали.

Свидетели разказват пред TrafficNews, че сребристо БМВ Х5 е било в основата на сблъсъка, но водачът е избягал от мястото на инцидента. 

По информация на очевидци двете коли са се движили в една посока - от бул. "Източен" към Сточна гара.

"В колона пътуваха три превозни средства. Първото направи ляв завой, втората кола - БМВ-то обърнато по таван, се опита да изпревари отдясно завиващия автомобил. В този момент обаче Х 5-цата се врязва в маневриращото БМВ", споделя очевидец. 

"Бях на терасата и чух ужасяващо силен трясък, много се уплаших, когато видях обърнатата кола. В този момент от возилото бързо излязоха две млади момчета, бяха добре. Дори първото нещо, което направиха, беше да хванат телефоните си", разказа пред репортер на TrafficNews живуща в близост до инцидента. 

Нейн съсед пък споделя, че след удара Х5-цата не спряла, а моментално потеглила в посока Сточна гара. 

На място е пристигнал екип на Спешна помощ, който е прегледал пострадалите. Няма хоспитализирани. Два екипа на полицията  снеха проби за алкохол и наркотици на водача на обърнатото БМВ. 

При катастрофата щети е понесла и трета кола, паркирана на улицата.

В рамките на половин час движението бе ограничено. Към момента возилото е изтеглено и трафикът се осъществява нормално.